Portfolio

Mijn schilderijen zijn altijd vrolijk door de kleurrijke figuren en warme onderwerpen. Als beeldend kunstenaar kijk ik naar de beweging en de betekenis die mijn schilderij moet uitstralen. Door te werken met acryl kan ik alle expressies vormgeven.

Mijn kinderschilderijen passen in iedere babykamer en iedere kinderkamer. De dieren lachen je toe! Ze zijn voor iedereen een origineel cadeau. Kunst voor kinderen, het kan echt. Ik maak ze voor speciale gelegenheden ook in opdracht.

Mijn Arabische achtergrond vind je vooral terug in de oriëntaalse onderwerpen. Daarin zie je geregeld oosterse beelden uit mijn Syrische geboorteplaats Damascus terug.

Veel plezier beleef ik aan de figuratieve schilderijen. Vooral de beweging van dansers moet door mijn werk tot leven komen. Heerlijk om naar een dansende figuur met een atletisch lichaam te kijken.

Voor werk in opdracht kun je mij het beste bellen of mailen. We maken dan eerst een afspraak op mijn atelier in de Blokhuispoort in Leeuwarden. Dit voormalige Huis van Bewaring is alleen al door zijn monumentale bouwstijl en historie het bezoeken waard. Tegenwoordig herbergt dit gebouw ruim 70 kunstenaars. Het is een kleurrijk centrum voor jonge kunstenaars in Friesland.

Bekijk de verschillende categorieën van mijn portfolio door op één van de links hieronder te klikken.

Figuratief

Kinderschilderijen

Oriëntaals